Har du investeret i en el-bil, er du afhængig af muligheder for opladning. Og her er den bedste og mest komfortable løsning at have en hjemmelader.

Vi har god erfaring med etablering af ladestandere. Og kender de faldgruber der desværre er ved opladning af el-bil hjemmefra.

Kort fortalt er det en meget dårlig ide at benytte de såkaldte mormor-ladere eller nød-ladere. Disse er som navnet indikerer langsomme, men derudover skaber de også betydelige problemer i den installation som man tilslutter bilen til. De almindelige stikkontakter i hjemmet er ikke beregnet til den meget konstante strøm som en bil-lader trækker, og man risikerer at stikkontakt, samlinger eller andre udsatte dele i installationen brænder sammen.  Ikke nok med det, så er fejlstrømsafbryderen i den eksisterende installation måske heller ikke beregnet til de såkaldte ´lækstrømme’ en bil-lader forårsager, og dette kan i nogen tilfælde forårsage at denne livsvigtige el-komponent ikke virker efter hensigten – og så riskerer man at den beskyttelse man tidligere havde i sin installation er uvirksom. Derfor kræver loven også at en el-bil tilsluttes en seperat fejlstrømsafbryder, og i visse tilfælde kan det være nødvendig benytte en særlig type fejlstrømsafbryder til EV-ladere.

Udover det sikkerhedsmæssige aspekt, kan der være visse begrænsninger i forhold til den installation der forsyner ens installation fra forsyningsselskabet – dette undersøger vi altid før vi går i gang med at etablere en ladestander.

Har du spørgsmål til om du kan få en ladestander i din installation, og hvilken type du skal gå efter – så tag gerne fat på os. Vi hjælper altid gerne med råd og vejledning.

Ønsker du en pris på ladestander hos dig så send billede af din tavle med adresse på installationen. Hvis ikke billeder er nok, kommer vi gerne forbi for et uforpligtende tilbud.

Send billeder på mail: installator@copenhagen-electric.dk

eller send billeder på mobil: 31553161